La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat i denunciat aquest diumenge l’home que va robar-li la motxilla a un banyista a la platja de Sant Miquel de la capital i que va ser gravat per un equip de televisió que estava entrevistant un turista, en un vídeo que s’ha fet viral i que finalment ha ajudat a trobar el lladre.

El furt va tenir lloc aquest dissabte passat, quan un home va aprofitar que un banyista va deixar la seva motxilla, de color negre, a la sorra i va marxar una estona del lloc, per prendre-li les seves pertinences i anar-se’n ràpidament.

L’escena va ser gravada per un equip de TVE que estava entrevistant un turista, que assegurava: «Barcelona m’encanta, la platja és molt bonica, l’aigua és neta i freda», mentre en segon pla es veia com el lladre, amb roba fosca i gorra, recollia la bossa del banyista i se n’anava del lloc passant pel costat de la càmera.

Immediatament després, el banyista tornava al lloc i s'adonava que li acabaven de robar la motxilla: «¿Algú ho ha vist? Sisplau, la motxilla...», va cridar desesperat, davant la qual cosa una noia que anava amb una planxa de surf li comentava: «Ho estan gravant», segons es pot veure en el vídeo.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, gràcies al vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes socials, i a la denúncia de la víctima, avui han pogut identificar i denunciar l’autor del furt.