Diari de Girona

Diari de Girona

Troben a Portugal un nen de cinc anys segrestat per la seva mare a Barcelona

La Policia Portuguesa va trobar dimarts passat al país a un menor de cinc anys desaparegut el 6 de maig a Barcelona, després que la seva mare, d’origen portuguès, presumptament se l’endugués.

Segons va explicar aquest dimarts el president de l’associació SOS Desapareguts, Joaquin Amills, a Europa Press, els pares tenien la custòdia compartida pel que, quan la mare va desaparèixer amb el menor, el pare va denunciar la desaparició.

Després de registrar el domicili de la dona i no trobar-los, es va iniciar una investigació amb el Jutjat d’Instrucció 23 i els agents van constatar que «el més segur era que la dona hagués marxat a Portugal», ja que allà tenia família.

La parella residia a Barcelona i, després de la separació, ella va continuar vivint a la capital catalana.

El jutjat «va trigar» a emetre una euroordre de crida i cerca, per la qual cosa el pare va contractar un servei de detectius privats que van trobar a la mare dimarts passat a Portugal i ho van notificar a la policia portuguesa.

«La família de la dona li diu que no sap res de res però és clar que la dona compta amb algun tipus de suport logístic perquè ja ha passat un mes», deia a principis de juny el mateix portaveu de SOS Desaparecidos.

Així doncs, els agents van detenir la dona i van lliurar el nen als serveis socials portuguesos, que encara no es troba amb el seu pare, segons apunta Amills.

Compartir l'article

stats