Una persona ha mort per l’impacte d’un cotxe aquest diumenge a la nit a Terrassa durant una quedada de cotxes tunejats, segons ha informat el canal 3/24. Els fets van passar en un polígon industrial de la capital del Vallès Occidental, concretament al carrer Venus.

En l’accident s’hi van veure implicats tres vehicles. Un es va saltar un cediu el pas i va impactar contra un altre, que al seu torn va xocar amb un cotxe aparcat. Aquest últim va envestir la víctima, que estava asseguda veient la trobada d’automòbils trucats.

A part de la víctima, tres persones més van resultar ferides: la conductora del cotxe que es va saltar el cediu el pas, el seu acompanyant i una altra persona que estava amb la víctima i que també va rebre l’impacte del cotxe aparcat. Aquesta última es troba en aquests moments ingressada.

Acusació d’homicidi i conducció temerària

La conductora del vehicle, per la seva banda, va ser detinguda i va passar la nit de diumenge a dilluns a comissaria. Està acusada d’homicidi i de conducció temerària.

Aquest es tracta del segon atropellament mortal aquest diumenge a la ciutat. En el primer, una dona de 75 anys va ser envestida en un pas de vianants regulat per semàfor. El conductor, que anava a treballar, va donar negatiu en el control d’alcoholèmia i drogues.