Setze dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant en l'extinció d'un incendi a l'empresa AFEPASA de Constantí. Al magatzem afectat hi ha sofre, que en cremar pot generar diòxid de sofre. Bombers ha confirmat que crema la coberta d'una de les tres naus i que s'intenta separar els palets perquè no es propagui. Protecció Civil ha activat el Plaseqta en fase d'Emergències. S'han fet sonar dues sirenes de risc químic de la zona del polígon i es demana a totes les persones que les sentin, que es confinin. L'empresa assegura que el foc està controlat i que no ha provocat danys personals.

També el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat tres unitats terrestres i han atès dues persones i tres unitats ORCA i han atès un ferit que han traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i una persona que s'ha atès allà mateix i se li ha donat l'alta.

Protecció Civil manté el confinament de les empreses del polígon de Constantí (Tarragonès) on un incendi afecta tres naus d'una empresa de fabricació de sofre. Una de les naus s'ha pogut "sectoritzar" i aïllar, a la segona nau el foc afecta la coberta, però ja està controlat, i en la tercera hi ha palets afectats i s'estan separant els que cremen dels que no.

Les sirenes continuen sonant al polígon. Es fa una crida a la ciutadania perquè no s'acosti a la zona, de manera que es facilitin les tasques dels equips d'emergències.

Protecció Civil confina part del municipi de Reus i l'aeroport

Protecció Civil adverteix que el canvi en la direcció del vent, manté activat el Plaseqta per l'incendi de la fàbrica de sofre de Constantí (Tarragonès) i s'amplia el confiament a una part del municipi de Reus i a l'aeroport. Es tracta d'una zona industrial i d'una zona on hi ha alguns masos. També s'ha desviat un vol de Ryanair entre Dublín i Reus que havia d'aterrar a les 20:05 hores. Continua el confinament al polígon de Constantí on s'ha produït l'incendi i a la zona del terme municipi delimitada per la carretera TV-7211. Renfe també ha suspès preventivament la circulació de trens entre Reus i Constantí per l'incendi a l'empresa AFEPASA.

Els Mossos i la Policia Local de Constantí han acordonat l'accés a la zona de l'incendi i també han restringit el pas al polígon industrial on hi ha la fàbrica d'AFEPASA. Durant la tarda s'ha mantingut tallada al trànsit la carretera TP-7225 entre la cruïlla de la C-14 i la C-422, i també la TP-7225 a Reus, entre l'enllaç amb la C-14 i l'enllaç amb la C-422.