Educació nega que les bessones de Sallent fossin víctimes de ‘bullying’

Una de les germanes continua greu a l’hospital mentre prossegueix la investigació sobre els motius pels quals es van llançar pel balcó

Espelmes al lloc de l'accident, a Sallent

Espelmes al lloc de l'accident, a Sallent / Nia Escolà/ACN

EFE

El Departament d’Educació ha indicat aquest dimecres que la investigació policial descarta la hipòtesi de l’assetjament escolar en el cas de les dues bessones de 12 anys que es van precipitar ahir des d’un balcó a Sallent.

Aquest succés està sota secret d’actuacions i judicialitzat; per aquest motiu, Educació ha afirmat que no pot donar més informació sobre què és el que podria haver passat perquè les dues menors es precipitessin des d’un tercer pis d’un edifici del carrer Estació, de Sallent.

Segons ha publicat aquest dimecres el diari ‘Regió7’, del mateix grup editorial que Diari de Girona, les nenes rebien ajuda de psicòlegs de l’institut al qual anaven però el centre no havia detectat problemes d’assetjament escolar.

Educació ha lamentat aquest tràgic succés i ha activat el protocol corresponent per donar suport als companys de l’institut de les menors i també als professionals del centre educatiu, per gestionar el dol.

D’altra banda, nombrosos veïns de Sallent s’han reunit a la una del migdia d’avui davant el consistori per seguir el minut de silenci per la mort d’una de les nenes, mentre que l’altra continua ingressada en estat crític a l’hospital Parc Taulí de Sabadell (Barcelona).