Cinc menors, implicats en una agressió sexual a dos companys en un institut del Vendrell

Dos dels agressors estan en llibertat vigilada i els altres tres són inimputables al tenir 12 anys

Institut Escola Àngel de Tobies, de El Vendrell.

Institut Escola Àngel de Tobies, de El Vendrell.

Redacció

Un jutjat de Tarragona està investigant cinc menors d’edat per una presumpta agressió sexual a dos companys d’escola al Vendrell (Baix Penedès), segons avança ‘El Caso’.

Els fets presumptament van tenir lloc a l’Institut Escola Àngel de Tobies el 3 de març. Una setmana després, els dos agressors més grans de 14 anys van declarar davant la fiscalia de menors, que va ordenar per a ells llibertat vigilada i els va prohibir acostar-se a les víctimes a menys de 50 metres. Els altres tres implicats són inimputables al tenir només 12 anys.

La investigació es va iniciar arran de les denúncies dels pares de les víctimes, que van manifestar que un grup de cinc nois van acorralar els seus fills al pati de l’escola. Els presumptes agressors van agafar la primera víctima i li van fer una penetració amb els dits per sobre dels pantalons, a més d’agafar-li els testicles. Quan el noi va intentar marxar, el van tombar d’un cop de puny abans que aconseguís fugir.

Contactada per EL PERIÓDICO, la direcció de l’institut ha declinat fer declaracions sobre el cas.

Aquest succés transcendeix pocs dies després de conèixer-se el cas d’una menor violada a Badalona per un grup de sis menors, en aquest cas, en un centre comercial. Un dels agressors va al mateix institut que el germà de la víctima, que va ser qui va posar en alerta la família del que li havia passat a la seva germana petita.