Mor un nen de quatre anys que va caure des d'una caseta d'un parc infantil a Mollet del Vallès

El menor es va precipitar des de la teulada de la caseta

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu.

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu. / Redacció

ACN

ACN

Un nen de quatre anys ha mort arran de les seqüeles d'una caiguda en un parc infantil de Mollet del Vallès, segons ha avançat 'El Caso' i ha confirmat l'ACN. Els fets van passar el 24 de maig en una àrea de jocs del barri de Can Borrell, a la plaça de Federica Montseny. El nen es va enfilar a la teulada d'una caseta de fusta i va caure pel cantó oposat, donant-se un fort cop al cap. El Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar a l’hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va estar ingressat dues setmanes. Divendres de la setmana passada va empitjorar i va morir. L'Ajuntament lamenta la tragèdia, i assegura que el conjunt de jocs infantils de la ciutat han estat sotmesos a anàlisis i control d'adequació.

Fonts de l'Ajuntament han detallat a l'ACN que tots els jocs infantils de la ciutat son inspeccionats i avaluats setmanalment. "Dins el marc d’aquestes feines de conservació i manteniment, la caseta on es va produir l'accident no presentava cap desperfecte", destaquen.

"Tota la ciutat i aquest Ajuntament s'uneixen a dolor y la consternació per la pèrdua del nen", afegeixen, tot trassladant el suport a la família i persones estimades de l'infant.