La 25a edició de la Cursa Popular de la localitat d´Age, a Puigcerdà, va aplegar uns 300 atletes cerdans i d´altres punts de Catalunya -molts van aprofitar que aquests dies estan de vacances a la Cerdanya. Un públic nombrós va animar els esportistes que podien escollir entre un recorregut de 8 quilòmetres i un altre de 4. A més hi havia un recorregut «mini» pels corredors més jov es.

Van encapçalar la classificació de la cursa de 8 quilòmetres, en la categoria masculina, Toni Bernadó (amb un temps de 24 minuts i 25 segons), Abdeslam Louah (25´ 38´´) i Miquel Blanchart (25´ 46´´). En la categoria femenina les millors temps van ser els de Maria Betriu (31´ 53´´), Jamila Achfari (33´ 10´´) i Eli Amorós (34´ 08´´).

L´alcalde de Puigcerdà , Joan Planella, i la resta de membres del consistori van seguir la prova, disputada el cap de setmana passat. Quant a l´organització, enguany va millorar -afirmen fonts municipals- pel treball conjunt del Club Poliesportiu Puigcerdà , la comissió de festes d´Age i l´Ajuntament de Puigcerdà.

També va ser important el suport de la unió de radioafeccionats cerdana i els cossos de seguretat, a més de la col·laboració d´entitats i comerços.