El Jutjat d´Instrucció 3 de Girona ha descartat que hi hagi nou cas Talleda. El jutjat tenia la missió d´aclarir si l´extorner de Sant Hilari -que ja té dues condemnes a l´esquena per matar dones- tenia ara alguna cosa a veure amb el cadàver de Teresa Rubio, la qual era parella sentimental d´un company de cel·la de Talleda.

Rubio va desaparèixer fa sis anys i el jutjat gironí va obrir-li llavors diligències per abandonament de família. Mesos després apareixia un cadàver femení prop de Montornès del Vallès, població on aquella època Talleda estava treballant.

No va ser fins el passat mes de juliol que els Mossos van revelar que l´analítica d´ADN descobria que el cadàver era de Teresa Rubio. Malgrat que Joan Pere Zapata, lletrat de Talleda, apuntava que no es podia desprendre cap relació de l´extorner amb els fets el jutjat gironí va reobrir la causa per mirar si hi havia nous indicis. Tot just fa uns dies emetia una Interlocutòria arxivant les diligències. També ha enviat còpia de l´expedient al jutjat de Granollers.