La Societat Espanyola de Psiquiatria ha nomenat membre honorífic al psquiatre gironí Ramon Noguera Hosta. Noguera és doctor en Medicina, especialista en psquiatria, membre del Real Col·legi de Psiquiatres del Regne Unit i cap del servei de Psiquiatria de la Clínica Bofill de Girona.

La Societat Espanyola de Psiquiatria va fer el nomenament del doctor Noguera el 29 de setembre. El prestigiós psiquiatre ha participat en diferents congressos i ponències d´àmbit nacional i internacional, relacionats amb la seva activitat mèdica i consta la publicació de més de 50 articles seus a revistes de divulgació científica, alhora que ha participat també en l´elaboració d´alguns llibres de psquiatria. Noguera va dirigir i transformar l´Hospital Psiquiàtric de Salt i els Serveis Psiquiàtrics de la Diputació entre el 1974 i el 1983.

El doctor Ramon Noguera i Hosta va ser escollit al 2005 Premi a l´Excel·lència Professional Mèdica, en medicina sociosanitària, que li va entregar el Col·legi Oficial de Metges de Girona en reconeixement a la seva tasca en diferents camps de la psiquiatria mèdica.