DdeG, Maçanet de Cabrenys.

Maçanet de Cabrenys ha volgut recordar l'obra poètica i musical poc coneguda d'Albert Serrano i Delclòs. Es va organitzar un acte per mostrar fragments tant de la seva obra poètica com del treball musical. La celebració va tenir lloc a l'església de Maçanet de Cabrenys amb la participació de rapsodes i músics.

Serrano va néixer el 1919 i va morir el 2006. Ha deixat una obra poètica poc coneguda, però que es considera de valor. Dos dels seus llibres principals són Poema de Sant Pere de Rodes i el Poema de l'Empordà. També té una petita producció musical que es considera encara més desconeguda i que es va voler mostrar durant l'acte.

Es van oferir fragments del Poema de Sant Pere de Rodes a càrrec del rapsode Josep Puig; la Serenata d'enyor obra per a piano de l'homenatjat i interpretada per Pere Puig; fragments del Poema de l'Empordà amb Assumpta ?Estarriol; i Una cançó Laireta-una nadala d'Albert Serrano- al piano amb Carme Castelló, Ester Puig i Josep Puig a les peus i Pere Puig al piano. La raposa Carme Pagès va llegir més fragments del Poema de l'Empordà i la Coral del CEIP Sant Pau amb Pere Puig al piano van interpretar dues cançons i Nadala de Jesús Infant.L'acte va permetre recordar la figura d'Albert ?Serrano, retre-li homenatge i, sobretot, mostrar la seva obra.