DdeG, Figueres.

La televisió local per Internet Tramuntana.TV ha estat seleccionada entre els tres finalistes als Premis de Comunicació Local, en l'apartat de noves tecnologies. El Premi Innova, que aquest any arriba a la seva dinovena edició, va rebre 35 projectes. Finalment, el guardó en aquesta categoria se'l va endur la pàgina web Ràdio Berga.

Tramuntana.TV és l'únic mitjà de les comarques gironines que ha arribat a la final d'una d'aquestes categories, en uns premis que fomenten la comunicació de proximitat. Més de 600 persones del món de la comunicació local i comarcal de Catalunya van participar a Granollers en la festa d'entrega d'aquests premis, organitzats per la Diputació de Barcelona.

En aquesta convocatòria s'hi han presentat un total de 215 candidatures.

Des del 23 d'abril del 2006, la televisió figuerenca, que emet només a la xarxa, ha creat un nou model de comunicació local, gratuït i a la carta com a alternativa a la TDT, potenciant la figura del periodista multifunció. El projecte pioner està coordinat pel periodista Carles Pujol, que aposta pels continguts locals en petites càpsules de dos o tres minuts de durada i que poden visualitzar-se a qualsevol hora i que queden emmagatzemades al servidor.