La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal s'ha erigit una vegada més com una de les cites ineludibles per als amants dels malabars, les acrobàcies, els pallassos i els titelles. Després de tres dies intensos d'espectacles, la 13a edició de la mostra es va tancar ahir havent igualat els 20.000 visitants de les dues darreres cites, mantenint així el seu alt nivell d'acceptació entre el públic català i forà.

Segons explicava ahir Dani Varela, membre de l'organització, les actuacions que enguany han despertat més admiració han estat el clown britànic Fraser Hooper, els acròbates canadencs Les Vitaminés, els trapezistes francesos Compagnie Autoportée i els especialistes en trampolí belgues Cirqulation Locale.

En l'edició d'aquest any s'ha evidenciat igualment una notable presència d'estrangers entre el públic, especialment francesos, que han acompanyat al públic local i català, el més nombrós. "Al país veí sembla que el circ és un espectacle més quotidià, un gènere molt reconegut", va assegurar ahir el portaveu de l'organització del festival. Per l'any que ve, Varela vol estendre l'àmbit geogràfic de la Fira i anar a buscar companyies d'alguns països que encara no hi hagin actuat: "Per exemple, fa un parells d'anys que anem darrera d'algunes companyies africanes".