L'Ajuntament de Camprodon ha posat en marxa, al nucli antic, zones d'Internet sense fils. Les àrees permeten que l'usuari entri a Internet a través del seu propi ordinador sense haver de passar per cap de les vies de pagament que existeixen a l'Estat. Segons fonts municipals, l'estiu passat, a la plaça Espanya i Ajuntament, es va fer la primera zona wi-fi que permetia a l'usuari la possibilitat de connectar-se de manera gratuïta i sense cable. L'experiència, que ha estat valorada de molt positiva per l'Ajuntament, ha provocat que l'Àrea de Comunicació decidís ampliar l'experiència a tot el nucli antic.

Ara, segons fonts municipals, les zones d'accés a internet són: plaça Santa Maria, plaça del Monestir, carrer València, plaça Doctor Robert, carrer Sant Roc, carrer Isaac Albéniz, terrassa del Ter (zona Pont Nou), plaça Espanya, plaça del Carme i pavelló Llandrius.

L' Ajuntament ha precisat que l'usuari es pot connectar una hora diària en qualsevol dels punts. La xarxa que permet accedir a Internet de manera gratuïta s'anomena WifiCableCamprodon, un cop s'ha accedit a aquesta xarxa tan sols cal anar al buscador d'internet, on se'ls obrirà la pàgina de Camprodon. En aquesta pàgina l'usuari s'ha de registrar, a partir d'aquí ja pot accedir a Internet amb tota normalitat

La iniciativa s'afegeix a d'altres també vinculades a la comunicació, com el Teletext de Camprodon, la televisió per Cable de Camprodon o la renovació constant de la pàgina web de Camprodon.

La possibilitat de connexió a la xarxa d'Internet a través del sistema wi-fi des de fa uns mesos s'està expandint pels muncipis de la Garrotxa i el Ripollès. En un principi el sistema es va fer servir per dotar de senyal d'Internet a llocs allunyats de les centrals de telefonia, com ara granges o masies de turisme rural. Ara, la idea de possiblitar accés gratuït a la xarxa està arrelant en la major part de municipis de la zona.