Els Bombers de la Generalitat sumen 441 sortides des d'aquest diumenge a les quatre de la matinada i fins a la una d'aquest migdia a conseqüència del temporal de vent i pluja que afecta la major part de comarques catalanes. La major part d'aquestes actuacions s'han dut a terme a les comarques del Baix Camp i el Tarragonès. El municipi més afectat ha estat Salou, on les fortes pluges han anat acompanyades de ratxes intenses de vent i han produït nombrosos desperfectes materials.

Per demarcacions, els Bombers han fet 38 sortides a Girona. D'aquestes, dues a Alt Empordà, sis al Baix Empordà, quatre a la Cerdanya, quatre a la Garrotxa, set al Gironès, nou al Ripollès i sis a la Selva. A la demarcació de Lleida s'han fet 41 actuacions. Concretament, una a l'Alt Urgell, set a les Garrigues, quatre a la Noguera, quatre al Pallars Jussà, dues al Pallars Sobirà, cinc al Pla d'Urgell1, sis a la Segarra, cinc al Segrià, dues al Solsonès, dues més a l'Urgell i tres a la Val d'Aran.

La demarcació de Tarragona és la que més ha patit les conseqüències del temporal. Els Bombers hi ha fet 191 sortides. D'aquestes, quatre a l'Alt Camp, vuitanta al Baix Camp, una al Baix Ebre, onze al Baix Penedès, vint-i-dues a la Conca de Barberà, una al Montsià, sis al Priorat, una a la Ribera d'Ebre, seixanta-quatre al Tarragonès i una a la Terra Alta.

I, finalment, a la demarcació de Barcelona, els efectius dels Bombers han treballat en un total de Sis s'ha dut a terme a l'Alt Penedès, nou a l'Anoia, deu al Bages, dotze al Baix Llobregat, catorze al Barcelonès, cinc al Berguedà, nou al Garraf, vint-i-set al Maresme, set a Osona, trenta-quatre al Vallès Occidental i vint-i-vuit al Vallès Oriental.