L'Incasol ha aprovat les bases per a l'adjudicació de 3 pisos de lloguer protegit a la plaça Filadores de Castellfollit de la Roca. El termini per a la presentació de sol·licituds s'acaba el proper 17 de novembre del 2008. Les peticions es poden presentar a l'Ajuntament, en un model normalitzat, al qual s'haurà d'adjuntar la documentació que requereixen les bases. Els habitatges estan ubicats en un edifici de protecció oficial que acull 18 habitatges per a joves i 4 per a gent gran. L'edifici està gestionat per Adigsa, organisme depenent del Departament de Medi Ambient i Habitatge. L'immoble va ser inaugurat fa uns 3 anys. Segons el tècnic de joventut del Consell de la Garrotxa, Albert Serra, el fet que ara hi hagi disponibles 3 habitatges és perquè alguns inquilins han marxat a altres immobles.

Adigsa en els darrers temps ha posat en marxa diverses promocions d'habitatges de lloguer a la Garrotxa. La darrera va ser la de 27 pisos de lloguer protegit, situats a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sant Joan les Fonts.

En aquest cas, la promoció consta de dues escales. L'escala A és de 12 habitatges destinats a lloguer per a gent gran, distribuïts en dues plantes pis, amb 6 habitatges per planta. A la planta baixa hi ha un local que es destinarà a equipament per a la gent gran. L'escala B és de 15 habitatges de lloguer per a joves, distribuïts en planta baixa i dues plantes pis, amb 5 habitatges per planta. La superfície útil dels pisos oscil·la entre els 44 i els 62 m2 i el preu del lloguer, entre els 243 i els 319 euros. La nova promoció disposa d'un aparcament de 36 places, 27 de les quals van amb els pisos.