04 de novembre de 2008
04.11.2008
Medi Ambient

Porqueres rebrà nous exemplars de cigonya blanca en la segona fase de la seva reintroducció

04.11.2008 | 17:53

El projecte de reintroducció de cigonyes blanques a Porqueres iniciarà el pròxim divendres una segona fase amb l'arribada de nous exemplars procedents del Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent (Lleida).

Durant el període d'aclimatació, estaran dins l'aviari que s'ha instal·lat en els terrenys de la Finca Casa Nostra, cedits per l'Institut Parroquial Magdalena Aulina. El mes de març passat, ja es van alliberar dos exemplars de cigonya blanca i uns mesos abans, onze més. El projecte de reintroducció d'aquesta espècie a Banyoles va començar el juliol de l'any 2006 i està impulsat des d'Obra Social de Caixa Catalunya i el Consorci de l'Estany.

L'arribada serà a dos quarts de dotze del migdia, a la finca de Casa Nostra, i es comptarà amb l'assistència del director de l'Àrea de Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya, Jordi Sargatal; el president del Consorci de l'Estany i alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el director del Consorci de l'Estany, Salvador Ros i representants de l'Institut Parroquial Magdalena Aulina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema