06 de novembre de 2008
06.11.2008

CDC impulsa el secretariat de la sectorial d'immigració a Girona

El proper 3 de desembre, Artur Mas es dirigirà als "nous catalans" a través d'un discurs a Barcelona

06.11.2008 | 01:00
Reunió del secretariat sectorial d´immigració a Girona, ahir.

Convergència Democràtica ha impulsat el secretariat de la sectorial d'immigració a Girona, del qual formaran part representants de totes les comarques. El responsable de la sectorial d'Immigració de Convergència, Àngel Colom, va ser ahir a Girona i va explicar que el proper 3 de desembre, el president de CiU, Artur Mas, es dirigirà en un discurs des de Barcelona als "nous catalans", per tal d'integrar-los al país "des de la Casa Gran" proposada per ell mateix ara fa un any.
Mentrestant, CDC té la voluntat de ser interactiva i per això ha llançat un diari digital, www.nouscatalans.cat, que pretén convertir-se en el referent català en matèria d'immigració.
Colom va assenyalar que la immigració és el repte més gran -"que no problema", va concretar- de Catalunya, i per això va advocar per aconseguir-ne la integració tan aviat com sigui possible. Colom va anunciar també la creació d'un servei d'assessorament jurídic per a temes d'immigració i va destacar també la nova Oficina Humanitària, "per a aquells casos que clamen al cel".
Formaran part del secretariat gironí, entre altres, Carles Pàramo, Maria Rieradevall, Joan Català, Lluís Costabella, Ramon Sargatal, Miquel Calm, Jaume Sagrera, Pere Vila i Xavier Cima.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema