El desdoblament del tram entre Vidreres i Llagostera de la C-35 inaugurat el mes de juny torna a estar en obres. Aquest tram que completa l'eix fins a Platja d'Aro té una longitud de 15 quilòmetres i va significar una inversió de 40 milions d'euros. La inauguració, però, es va fer amb un tram de 300 metres provisional que esquivava un terreny amb àrids contaminats. Aquesta setmana s'han reiniciat les obres, que previsiblement finalitzaran a principis de desembre.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Dptop) va informar ahir que mentre es realitzaven les obres d'ampliació de la carreter "va quedar una part per fer perquè s'havien trobat àrids contaminats que s'havien de treure". Per evitar el contratemps, el Dptop va decidir evitar la zona contaminada, modificant el traçat i projectant un revolt de 300 metres. Ara aquest traçat s'eliminarà i es farà en línia recta segons el projecte previst. Un cop enllestit, es donarà per finalitzat l'eix Maçanet de la Selva-Platja d'Aro, que està format per les carreteres C-35 i C-65 . Les obres van consistir a desdoblar el tram intermedi d'aquest eix, per donar continuïtat als que ja tenien els quatre carrils, situats als extrems: de l'AP-7 a Vidreres i de l'enllaç de l'Alou fins a Platja d'Aro.

Afectacións viàries

Les obres han començat aquesta setmana i està previst que finalitzin aquest proper mes de desembre. De moment, estan oberts els dos carrils per sentit, tot i que el tram està senyalitzat amb cons que han reduït l'ample de la calçada. Segons va informar el Dptop, la setmana que ve començaran les afectacions viàries.

D'aquesta manera, a partir del dilluns i fins la tercera setmana de novembre, només es podrà circular per un carril en cada sentit. La darrera setmana del mes es tornaran a obrir tots els carrils.

L'última fase de les obres conclourà a principis de desembre quan es posi la darrera capa d'asfaltatge a la carretera. Unes obres que està previst enllestir-les en dos o tres dies, però que obligarana a tallar un carril encada sentit del tram afectat. Amb aquests retocs finals es donarà per finalitzat el desdoblament de la C-35 entre Vidreres i Llagostera.