Un veí de Palafrugell de 31 anys va perdre la vida ahir al terme municipal de Forallac en patir un accident amb la motocicleta amb la qual circulava per una pista forestal, concretament, per la que porta de Fonteta a l'ermita de Fitor. L'home, Francisco Fernández Loureiro, hauria patit un xoc mortal, segons van apuntar fonts municipals, amb algun element que hi ha fora del camí, com ara un arbre o una pedra.

Seg0ns van informar els Mossos d'Esquadra, l'accident va tenir lloc cap a les nou del matí, quan el jove transitava amb un grup d'amics per aquest camí forestal. Per causes que es desconeixen, però, Francisco Fernández va sortir-se de la pista, segons van comunicar els Mossos d'Esquadra, moment en què va patir el tràgic accident. Fonts de la policia autonòmica van manifestar que quatre dotacions del cos policial i els serveis sanitaris es van desplaçar fins el punt indicat pels seus companys, però la seva assistència no va poder evitar la mort del jove. De fet, fonts municipals de Forallac van apuntar que el motorista va ser evacuat en helicòpter.

La pista és un punt habitual de ruta de grups de motoristes que tenen vehicles per circular per camins forestals. El punt de la sortida de la via es troba al costat del dolmen conegut com Roca de la Gla.