L'exfutbolista del Palamós i actual jugador de l'Eivissa a la Segona Divisió B, Carlos López, va comparèixer ahir davant el Jutjat d'Instrucció número 1 de la Bisbal per respondre de la seva presumpta relació amb un accident de trànsit succeït l'estiu de l'any passat a la carretera de la Fosca i que va resultar amb un jove ferit de gravetat. A López l'acusen d'una falta de lesions per imprudència ja que, suposadament, va envestir per darrere una motocicleta i, després, va fugir del lloc sense auxiliar el pilot, que va quedar estès a terra inconscient (va haver de ser ingressat a l'UCI afectat de lesions cerebrals). El futbolista s'enfronta a una possible condemna d'un any de retirada de carnet i a una multa de 3.000 euros.

Ja abans d'entrar a la sala on s'havia de celebrar el judici la tensió era evident entre les dues parts, fins al punt que la família del denunciant va dirigir-se al jugador per recriminar-li que "ens has fet molt de mal". I és que el motorista va detallar després a la jutgessa que, a resultes de la trompada, va debatre's durant dies entre la vida i la mort.

Carlos López, però, nega que tingués res a veure amb l'accident i en la seva declaració va revelar que el dia dels fets, revetlla de Sant Joan del 2007, tornava cap a casa després d'haver estat sopant amb uns companys. López explica que conduïa el seu Subaru Imprezza en direcció a la Fosca i "no anava depressa, a uns 30 quilòmetres per hora aproximadament" quan, a l'alçada de cala Pots, va veure com una moto l'avançava. El futbolista detallava que "em va avançar ell a mi i no jo a ell" i afegia que "quan se'm va posar al davant va perdre el control de la moto i va caure a terra tot sol". López admet que no es va aturar a auxiliar-lo però al·lega que no ho va fer perquè "tenia pressa" i "no em va semblar que s'hagués fet mal i, a més, vaig veure que ja l'havien anat a atendre altres persones".

Aquestes altres persones a les quals feia referència el futbolista eren un grup de joves que caminaven per aquella zona i que van ser testimonis de l'accident. Dos d'aquests joves van agafar les dades de la matrícula del Subaru i això va permetre a la policia local de Palamós interceptar Carlos López en les hores posteriors a l'accident (li van fer la prova d'alcoholèmia i, malgrat no va donar positiu, va determinar que aquella nit havia estat bevent alcohol).

Els testimonis van reafirmar ahir la tesi del denunciant, segons la qual, era el cotxe el qui pujava a tota velocitat en direcció a la Fosca i qui va colpejar la motocicleta per darrere. En el mateix sentit van declarar que, un cop el motorista ja havia caigut a terra, "el cotxe no es va ni aturar, al contrari, va accelerar més". A resultes del xoc, el conductor de la moto va sortir disparat i va picar de caps contra la tanca. Va quedar ferit de gravetat i encara pateix seqüeles.