El promotor del circuit de Sant Feliu de Buixalleu, Eduardo Blanch, ha amenaçat a través d'una pàgina web de declarar-se en vaga de fam indefinida si la inspecció de certificació ambiental que l'Agència d'Acreditació de la Generalitat va fer dimecres dóna negatiu. A través del web www.gasman.es, Blanch denuncia que existeix un pacte entre l'Ajuntament i la Generalitat perquè el resultat de l'informe sigui desfavorable a la instal·lació i sols li queda aquesta decisió "dràstica" davant la situació "d'impotència".

La pàgina també anuncia altres accions i assenyala que "si no deixen obrir el circuit, simplement anirem a passejar per les carreteres de Sant Feliu de Buixalleu milers de motos i centenars de cotxes, a veure si això els sembla més lògic". També es recullen signatures, entre les quals hi ha el nom del pilot de motociclisme Aleix Espargaró, per "donar a entendre als senyors de l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu" que les instal·lacions són positives perquè permeten la pràctica esportiva en condicions de seguretat. Tot i que poques, entre els centenars de missatges deixats al web també hi ha crítiques al circuit, a causa del soroll que provoca.

Tot i que la inspecció es va fer dimecres passat, els resultats definitius no estaran disponibles fins la setmana vinent, ha explicat l'alcalde de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet (CiU). Segons va explicar el batlle a L'actualitat del Baix Montseny, al marge de les medicions que es van portar a terme cal establir uns càlculs per determinar si la instal·lació supera els requisits per obtenir la certificació ambiental. Per la seva banda, el regidor d'Independents per Sant Feliu i cap de l'oposició, Josep Maria Reichard, espera que el resultat de l'informe sigui desfavorable. Reichard remarca que es tracta d'un "tema viciat" ja que allò que va tramitar l'Ajuntament va ser un permís per a circuit de pràctiques de vehicles especials com policies o bombers i ara s'hi pretén desenvolupar una activitat de circuit de velocitat. Els terrenys on s'alça la instal·lació eren propietat de l'anterior alcalde.