L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha requerit al propietari de l'edifici de l'antiga discoteca Paladium a través d'un decret d'alcaldia que tanqui els accessos a dins de la finca per evitar que hi ?segueixi vivint gent, que algunes ocasions han causat alguna trifulca. Per la seva banda, però, el grup municipal dels socialistes reclama que es faci enderrocar l'edifici a causa del seu estat de deteriorament, com ha pogut comprovar aquest diari. De fet, la portaveu socialista, Dolors Padilla, ha manifestat que les condicions de l'interior de l'edificació representen un risc per a la salut dels que hi ?viuen.

La discoteca Paladium, un dels referents de la nit, no només de Platja d'Aro, sinó de tota la Costa Brava, va obrir les seves portes l'any 1966, però una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la va fer tancar ara fa set anys. Des de llavors, la finca del local és un lloc inhòspit, abandonat i cada cop més degradat, situacions que no han impedit que hagi estat ocupat. Les condicions higièniques i de salubritat tampoc són les més adequades.

Hi ha hagut queixes de veïns i tampoc han estat una excepció les baralles entre els inquilins o alguna foguera. Per això, l'Ajuntament reclama al propietari que tanqui la finca de manera que no hi pugui accedir ningú. No obstant això, els socialistes platjarencs reclamen a l'equip de govern que no es demani al propietari que se segelli, sinó que es tiri a terra. L'alcalde, Joan Giraut, ha avançat que si el propietari no porta a terme el tancament, l'Ajuntament l'executarà de manera subsidiària.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha desestimat el recurs de reposició contra les contribucions especials per a la reurbanització de Can Semí. Els veïns, però, ja han presentat la seva reclamació als jutjats.

Tant Iniciativa com el PSC, consideren que el mal estat de la urbanització es deu a la manca de manteniment -quan fa prop d'una dècada que es va recepcionar- que hi ha fet l'Ajuntament i al fet que els carrers de Mas Semí han estat el pas de gran quantitat de camions pesants per a la construcció de cases al Mas Nou.