13 de novembre de 2008
13.11.2008

L'hotel Aiguablava participa en la fira gastronòmica de Menorca

13.11.2008 | 01:00

El restaurant de l'hotel Aiguablava de Begur, del col·lectiu de restaurants Cuina de l'Empordanet, va participar la setmana passada a la 17 edició de la Setmana de Cuina Catalana a l'illa de Menorca, organitzat pel Casal Català de Menorca. L'objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer a l'illa la cuina típica catalana, ja que aquest és "un dels àmbits en què hi ha més diferències entre els dos territoris", assegura Ricard Simó, president del Casal Català.
Els cuiners Lluís Ferrés i Toni Sàez van oferir menús de cuina empordanesa, com la coca de cruixent de verdures saltejades amb formatge de cabra i salsa de tòfona o el suquet de gambes de Palamós. En edicions anteriors, altres restaurants de la Cuina de l'Empordanet van participar-hi, com la Xicra, de Palafrugell, el Sa Punta, de Pals, el Llevant, de Llafranc i la Gamba, de Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema