L'Ajuntament de Palafrugell ha denegat a l'empresa France Telecom España la sol·licitud de llicència per instal·lar una estació base de telefonia mòbil al número 44 del carrer Begur de la població baixempordanesa. Els motius de l'Ajuntament per denegar la llicència es basen en el fet que l'empresa no va presentar cap tipus de documentació que justifiqués la instal·lació d'aquesta base de telefonia mòbil.

L'Ajuntament argumenta per denegar la sol·licitud que l'empresa no va pagar ni les taxes corresponents a la tramitació de la llicència ni va presentar un programa d'implantació ni un pla especial com marca el POUM.

Prou música en viu

D'altra banda, la Junta de Govern local també ha requerit a un bar del carrer Cases Noves, ubicat al número 86, el Mim's, que no faci més actuacions musicals en viu ja que no disposa de la llicència de bar musical. Resulta que diferents veïns de l'establiment van presentar queixes que els divendres a la nit, de les deu del vespre a les dues de la matianda s'hi feien concerts en viu.

Com que el local no disposa llicència per fer-hi actuacions musicals, l'Ajuntament exigeix que no es facin més directes en horari nocturn per evitar les molèsties als veïns.