Tot un magatzem d'articles robats és el que han descobert els Mossos d'Esquadra a partir d'una investigació oberta a la Bisbal d'Empordà. Una successió de robatoris ha acabat desembolicant amb la detenció de tres homes i amb el descobriment del cau on amagaven el botí. Els detinguts són Mohamed G, de 26 anys, Mohamed S, de 31 anys, i Mohamed Z, de 22 anys, tots tres veïns de la Bisbal i de nacionalitat marroquina i imputats per un ?delicte de receptació i un altre ?delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

Entre els dies 8 i 10 de novembre, els Mossos tenen coneixement dels robatoris de dues motocicletes i una bicicleta a la Bisbal. Fruit de la investigació d'aquests fets, els agents esbrinen que en un garatge del municipi podria haver-hi amagats objectes sostrets, com ara d'altres bicicletes i motocicletes, i que els lladres els podrien estar preparant per portar-los al Marroc i vendre'ls allà.

En l'entrada i escorcoll que els Mossos van fer al garatge van trobar i recuperar un total de divuit bicicletes infantils, deu bicicletes d'adult (de carretera i muntanya), dues motos infantils elèctriques, tres motocicletes (una de cros i dues de mida infantil), vint aparells d'àudio (tant aparells de música com amplificadors), electrodomèstics (com ara una rentadora, un frigorífic, un rentaplats i diverses estufes), onze televisors, sis aparells d'informàtica (torres, teclats i pantalles) i altres objectes.