Una veïna de Salt de mitjana edat, Isabel A. G. , va resultat ferida greu, ahir, amb cremades a tot el cos en un incendi a casa seva, el número 9 del carrer Doctor Castany, segons van informar els Bombers, que van rebre l'avís de foc al voltant de tres quarts de vuit del vespre. L'incendi, que va cremar únicament el matalàs d'un llit que hi havia instal·lat al menjador, va quedar totalment apagat en poc menys d'un quart d'hora. Els serveis sanitaris van realitzar les primeres cures a la dona, que té mobilitat reduïda, al lloc del sinistre. Llavors, la van portar a un centre hospitalari pròxim i no es descartava traslladar-la a l'hospital de la Vall d'Hebron. Les cremades de diversa consideració li haurien afectat almenys el 70 del cos.

Quan els Bombers van arribar a l'habitatge amb sis dotacions, el foc ja no era gaire intens ja que la Policia Local de Salt hi havia dut a terme una primera intervenció amb extintors. L'estructura de l'immoble, amb planta baixa i primer pis com habitatges independents, no va resultar afectada, ja que les flames no es van propagar.

Fumava al llit

La víctima, que pateix alguna discapacitat, rebia assistència social per part de l'Ajuntament de Salt donat que no es podia moure del llit. La dona havia generat diverses situacions conflictives amb els mateixos veïns i el mateix servei d'assistència s'havia queixat que Isabel A.G. fumava al llit encara que se li havia advertit que no ho fes. No es descarta que aquesta pugui ser la causa de l'incendi.