Pel que fa a la reunió prevista aquesta tarda entre Duran i Lleida i el president Montilla, en qualitat de primer secretari del PSC, l'ha valorada com a un acte de 'normalitat', a pesar de que el partit socialista hagi demostrat no tenir 'bones intencions'. I ha afegit que aquells que vulguin buscar diferències entre els dos partits serà com 'picar ferro fred'. Mas ha fet aquestes declaracions durant una visita aquest divendres a Girona.

Fins a tres vegades el president de CiU, Artur Mas, ha afirmat tenir 'plena confiança' amb Josep Antoni Duran i Lleida, de qui ha dit estar convençut que 'actuarà correctament' i 'al servei' de CiU per aconseguir reforçar el partit. Ha descartat sentir-se 'incòmode' per la reunió, ja que entén que és un acte de 'normalitat' entre dos partits. Pel que fa als possibles pactes, ha reiterat que d'això 'no se'n pot parlar fins després de les eleccions', coneixent ja els resultats, i ha afegit que des de CDC i la UDC han d''aspirar a una CiU molt forta, per donar un projecte de confiança al conjunt de Catalunya'. 'Ens hem de concentrar en això', en 'guanyar terreny en tots els sentits' i 'corregir' el país, que 'va enrere' des que el tripartit està al govern, ha dit.

Mas ha afirmat que el PSC no té 'bones intencions' i ha advertit que tots aquells que vulguin 'burxar' entre les diferències de CiU serà com 'picar ferro fred', perquè 'ja sabem que hem d'anar junts' i que 'ho hem de fer el màxim de bé possible'. I ha afegit, una altra cosa és que essent dos partits, cadascú tingui el seu grau d'autonomia'. Tot i això, ha dit que un cop hi hagi la sentència de l'Estatut de Catalunya, la decisió es prendrà 'conjuntament'.

Artur Mas ha fet aquestes declaracions durant una visita a Girona, durant la qual ha aprofitat per reunir-se amb dirigents i associats de Pimec i també amb membres del patronat i la junta directiva de Mifas. A la tarda, visitarà Olot i conversarà amb empresaris de la Garrotxa durant un dinar.