Els bombers van rescatar ahir sa i estalvi un windsurfista després que els seus companys denunciessin unes hores abans la seva desaparició. El noi va ser localitzat refugiat en unes roques, al mar, a la zona d'Empúries, sense que presentés ferides de gravetat.

El jove, Javier L.V., veí de Barcelona, va sortir de la platja de les Dunes, situada al límit de l'Escala amb Sant Pere. Quan passaven 20 minuts de les dues del migdia els companys van donar avís als serveis d'emergència de la seva desaparició. Salvament Marítim, la policia de l'Escala i els bombers van començar la recerca.

La planxa, a la Platja

La policia local va trobar inicialment la planxa a la Platja i l'embarcació de Salvament Marítim va localitzar la vela al port d'en Perris. Mentrestant l'helicòpter localitzava, quan passaven quatre minuts de les tres del migdia, el windsurfista, refugiat en unes roques enmig del mar. Segons fonts municipals, el jove es trobava davant les platges d'Empúries, just a l'alçada de les ruïnes.

El nàufrag va ser rescatat i traslladat en ambulància fins al centre d'atenció primària local, on va ser atès, tot i que no va patir ferides de consideració.