El centre de Creu Roja a Girona de revisions mèdiques i psicotècniques per a permisos de conduir i armes compleix 25 anys de funcionament, a la mateixa seu on va obrir, al número 6 del carrer Francesc de Ciurana.

L'Assemblea local de la Creu Roja a Girona va celebrar aquest aniversari realitzant un sopar amb els professionals que actualment treballen al centre.

La presidenta de la Creu Roja a les comarques gironines, Roser Llevat, va aprofitar aquest acte de celebració per ressaltar la bona feina dels metges, psicòlegs i administratius que hi treballen i va entregar un present a tots els que van començar al centre, quan es va posar en marxa el 1983, i que encara hi són.

Diverses delegacions de la Fundació Oncolliga Girona organitzen activitats benèfiques aquest cap de setmana amb la finalitat de recaptar fons per finançar els programes socials i assistencials de l'entitat, i que es destinen a ajudes gratuïtes per als malalts de càncer i els seus familiars, per tal de millorar la seva qualitat de vida. Avui a les 4 de la tarda es fa el cinquè festival benèfic a Fornells de la Selva, amb activitats infantils al pavelló polivalent del carrer Nou. Ahir es van fer actes a Olot, Ripoll i Banyoles, a més de Fornells.