El Màgic Andreu, ahir a la tarda, va portar a terme una gala benèfica per tal de recaptar diners en la lluita contra el càncer infantil. L'esdeveniment va tenir lloc en el context de la segona edició de Besalú Màgica. Andreu, que presideix la ONG Som-Riures Sense Fronteres, té per objectiu promoure dins l'àmbit nacional activitats per millorar la situació psicològica de persones amb minusvalideses, especialment nens que pateixen leucèmia, altres tipus de càncer, unitat de cremats, i malalties diverses que passen per llargues hospitalitzacions i etapes de recuperació traumatològica. La manera de millorar-ne el seu estat psicològic és mitjançant actuacions i tallers per part del mag.

També hi ha una vessant recaptadora i és la que obté el mag a través d'actuacions gratuïtes com la que va fer ahir a Besalú, on els presents van fet donatius destinats a la lluita contra el càncer.

Actualment i des de fa dos anys, el Màgic Andreu dirigeix les actuacions de l'equip d'artistes voluntaris els que treballen a la planta d'Oncologia i hematologia Infantil de l'Hospital Vall d'Hebron.