La militància de Convergència Democràtica de Catalunya de Campdevànol va elegir per unanimitat la candidatura presentada per Joaquim Serrador perquè encapçali la formació política durant els propers quatre anys.

Durant la presentació de la seva candidatura, Serrador que va valorar els excel·lents resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals així com l'oposició realitzada per CiU a l'Ajuntament de Campdevànol, explicava que "tot plegat ho fem per Campdevànol, i amb la mirada posada en les properes eleccions municipals de 2011, que han de servir perquè CiU demostri que som la millor alternativa de govern al capdavant de l'Ajuntament. El nostre poble necessita un govern seriós i que escolti a la gent, i amb el govern actual això no està passant".

Amb aquesta elecció es renova també la confiança en un estil de fer política, segons Serrador "la nostra oposició sempre ha estat i serà constructiva, ho corroboren les mocions i propostes formulades, però cal entendre que a vegades ens hem de defensar dels atacs socialistes, ells sempre pensen en l'època que CiU va governar a Campdevànol".

El president comarcal de CDC, Xavier Cima, que va felicitar Joaquim Serrador per la seva reelecció, va comentar que "el repte principal que CDC del Ripollès s'ha marcat per aquests propers anys és el d'estar molt a prop del ciutadà, treballarem per aconseguir fer de la política una utilitat real pels ciutadans. I persones com en Quim fan molt fàcil aquesta tasca. És l'alcalde que necessitem".