Aquests personatges no són els únics que se sumen a la nodrida col·lecció de 'caganers' -aquesta figura tradicional catalana que acompanya el pessebre en els pessebres durant el nadal- que fabriquen i comercialitzen aquesta família catalana des de 1992.

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, la canceller alemany ¡ngela Merkel o el dirigent rus Vladimir Putin també tindran la seva figura amb els pantalons baixats i en una delicada posició.

En el terreny esportiu, les novetats d'aquest any són el número u de l'ATP, Rafael Nadal, el jugador dels Lakers Pau Gasol, el pilot de Formula 1, Fernando Alonso o el jove crac del FC. Barcelona, Bojan Krkic. A més del jugador del RCD Espanyol (Ivan de la Peña), els equips de bàsquet del DKV Juventut, els futbolistes Raúl López i Iker Casillas del Reial Madrid.

De l'actual Govern, la ministra de Defensa Carme Chacón, i la vicepresident, María Teresa Fernández de la Vega, ja han quedat immortalitzades com una peça més del pessebre en aquest nadal.

La tradició de convertir a personatges de la vida pública en 'caganers' no és nova. De moment, del president electe dels Estats Units, ja han rebut alguns encàrrecs via web, per aconseguir el 'caganer' de Barack Obama. Sergi Alós, de l'empresa caganer.com, va explicar que cap personatge s'ha molestat perquè és un "honor" i que molts han comanda la seva figura.