Un dels membres del cos de seguretat de la baronessa Carme Cervera Thyssen va reduir un atracador que intentava agafar diners de la caixa registradora d'una botiga de Platja d'Aro i el va entregar a la policia. L'home, un ciutadà georgià d'una trentena d'anys d'edat, va passar després a mans de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra i als càrrecs d'intent de robatori se li va afegir el d'agressió, ja que en intentar fugir va empentar la responsable de la botiga, que va resultar ferida a una mà en caure a terra.

Els fets van passar el passat 19 d'octubre, quan la baronessa, acompanyada per una amiga, mirava roba en un comerç situat a la cèntrica avinguda de s'Agaró. L'amiga de Cervera va adquirir unes peces i mentre la responsable de caixa cobrava un home es va acostar al mostrador per demanar el preu d'una jaqueta. La responsable de caixa va anar a mirar el preu i a col·locar unes peces, i quan va tornar es va trobar l'home davant la caixa, que va obrir. Un cop arreplegada la recaptació, el lladre va intentar fugir però l'encarregada de la botiga el va empaitar. El guarda de seguretat de la baronessa, que esperava la seva clienta a la porta de la botiga, va aconseguir encalçar el lladre esmunyedís.

Tot i que es va muntar un sarau al voltant dels fets, veus de l'empresa desmenteixen que la baronessa patís cap mal ni cap atac d'ansietat durant l'atracament, ja que es va mantenir al fons de la botiga i en marxar només es va acomiadar amicalment del personal, al qual coneix perquè és clienta assídua de diferents comerços de la firma. La baronessa estava passejant per diferents botigues de Platja d'Aro -abans havia estat a l'establiment continu de la botiga on es va cometre l'intent de robatori, un establiment de la cadena gironina Oscar Parella.