L'estació d'esquí de la Molina obrirà les pistes d'esquí aquest proper dissabte 22 de novembre, i donarà el tret de sortida a la temporada d'esquí d'aquest hivern. Les bonen condicions meteorològiques a la muntanya han deixat una quantitat de neu suficient que, sumada a la neu artificial de la pròpia estació, permetrà obrir aquesta mateixa setmana.

Segons es va informar ahir des de la mateixa estació, a dia d'avui és encara massa d'hora per determinar el nombre pistes que podran ser utilitzades aquest cap de setmana. Ara bé, per tal de poder oferir el major nombre possible de pistes, així com la millor qualitat de la neu l'equip de la mateixa està treballant per ultimar les últimes tasques.

Per altra banda, des de la Molina s'assegura a tots els seus usuaris que en la màxima brevetat possible s'informarà de l'estat de la neu així com del nombre de pistes i remuntadors exactes que estaran en funcionament.

Segons les previsions inicials, aquesta obertura es realitzarà una setmana abans. Amb la gran nevada de finals d'octubre, en què es van acumular entre 30 i 40 centímetres de gruix, es preveia que els aficionats a l'esquí poguessin fer ús de les pistes el dissabte 29. La temporada, però, s'anticipa.