Si tot va com preveu l'equip de govern, a finals d'aquest any l'Ajuntament haurà aprovat el Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Cassà de la Selva, que havia quedat aturat a la Comissió d'Urbanisme de Girona la primavera del 2007 i que va ser un dels motius de la moció de censura que a principis de l'abril passat va provocar un canvi de govern en aquest municipi del Gironès. Així, i resoltes les al·legacions que s'hi han presentat, a finals d'aquest mes es reuniran el Consell Assessor i la Comissió de Seguiment del POUM, i al desembre se'n decidirà l'aprovació provisional, últim pas abans de l'aprovació definitiva a Urbanisme.

Segons ha explicat el regidor David Vila, cap de les al·legacions que s'hi han presentat ha estat acceptada, de manera que el POUM seguirà amb les modificacions que hi va incorporar l'actual equip de govern (format per ERC, PSC i l'Alternativa, que a la primavera va substituir el de CiU). En concret, els canvis consisteixen a convertir terrenys de sòl urbanitzable delimitat a no delimitat i a modificar l'execució d'alguns plans de millora urbana.

El 26 de novembre el Consell Assessor i la Comissió de Seguiment hauran de validar la resolució de les al·legacions, i al desembre un ple extraordinari aprovarà el POUM provisionalment. Després serà la Comissió d'Urbanisme qui hi doni el vistiplau definitiu.