21 de novembre de 2008
21.11.2008
40 Años
40 Años
Finançament

Besalú demana a la Generalitat una partida dins els pressupostos per rehabilitar el pont de la C-66

21.11.2008 | 15:19
Besalú demana a la Generalitat una partida dins els pressupostos per rehabilitar el pont de la C-66

L'Ajuntament de Besalú ha demanat a la Generalitat que inclogui una partida als pressupostos de 2009 per tal que es pugui dur a terme el projecte de rehabilitació del pont de la C-66.

Segons el consistori, el volum de vehicles ha disminuït considerablement els darrers mesos en aquest punt degut a l'obertura de la variant de Besalú i, aquest fet, permetria l'execució de les obres sense entorpir el pas dels vehicles ni dificultar la fluïdesa del trànsit. Els treballs han de preveure la rehabilitació de l'estructura del viaducte, que es troba força deteriorada, i l'eixamplament de les voreres per a la seguretat dels qui el fan servir de mirador del pont romànic i del nucli històric.

En un principi, la Generalitat volia incloure aquestes obres de millora del pont de la C-66 sobre el riu Fluvià als pressupostos de 2007, ja que és quan havia d'entrar en servei la part de variant de Besalú que correspon al Govern. És per aquest motiu que el consistori demana ara, dos anys després, la partida pressupostària per al 2009 i poder licitar així les obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema