21 de novembre de 2008
21.11.2008

El Bisbe de Girona es replanteja la restauració d'alguns monuments per la crisi

21.11.2008 | 18:41

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha assegurat avui que l'actual crisi econòmica farà que es replantegin la restauració de determinats monuments de la diòcesi gironina.

En aquest sentit, Pardo ha concretat que es mantindran les tasques en obres essencials, mentre que se suprimiran la resta d'actuacions.

En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per EFE, el nou bisbe de Girona ha justificat la decisió assenyalant que en època de crisi cal mirar bé a què es destinen els diners i ha puntualitzat que només s'executaran les restauracions prioritàries.

"En època de crisi caldrà revisar d'alguna manera els pressupostos, les administracions i nosaltres mateixos com a bisbat.

Realment, ha de fer-se allò que és necessari fer. Hem de mantenir i evitar que caigui res d'allò que hem rebut com un llegat, però tot allò que signifiqui ornamentació potser és necessari de moment posar-ho en interrogant", ha afegit el bisbe.

Francesc Pardo també ha manifestat que en els últims mesos el Bisbat de Girona ha rebut moltes demandes d'ajuda de famílies que no tenen recursos per pagar el pis o per comprar menjar.

En aquest sentit, Càritas Diocesana a Girona ha rebut el doble de peticions d'aquest tipus que l'any passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema