Els ciutadans de Riudellots de la Selva així com els treballadors del seu polígon industrial disposaràn, a partir del gener de 2010, d'una nova llar d'infants amb capacitat per 66 nens i 16 nadons.

L'alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, ha senyalat que el nou equipament afavorirà la conciliació de la vida familiar i laboral. I es que en el polígon hi treballen més de 3.000 persones, moltes de les quals provenen d'altres municpis.

El projecte, que encara no té definits tots els seus aspectes, va sorgir fruit de l'acord de l'Associació d'Empresaris del Polígon, el Departament d'Educació i el consistori mateix. L'alcaldessa considera que es tracta d'una estratègia encertada que permetrà l'aplicació de polítiques de conciliació amb la col·laboració i el suport d'altres organismes.

Des de l'Ajuntament asseguren que la construcció d'aquesta nova infraestructura, que s'anomenarà El Poligonet, es realitzarà mitjançant una proposta de concessió d'obra pública per tal que l'empresa conconcessionària es faci càrrec de l'explotació.

Ordenança d'olors

D'altra banda, el consistori ha aprovat per unanimitat una ordenança municipal que regularà les olors molestes o nocives causades per l'activitat industrial, econòmica, agrícola o de gestió de residus. D'aquesta manera, Riudellots es convertirà en un dels pocs municipis catalans amb una ordenança d'aquest tipus seguint l'exemple de Banyoles o Lliçà de Vall.