Un camió que transportava maquinària es va encastar contra un pont situat al quilòmetre 33,5 de la carretera C-66, al seu pas per Sant Julià de Ramis. L'accident va obligar a tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa al voltant de les deu del matí fins a la una del migida, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

El camió transportava una grua però el conductor del vehicle no va calcular que la màquina portava el braç allargat. Així el camió va acabar col·lidint violentament contra el pont que va quedar malmès per l'impatce. D'immediat s'hi van adreçar els serveis d'emergències però la grua que havia d'emportar-se la maquinària que va xocar contra el ciment del pont també es va trencas quan l'estava recollint per endur-se-la i poder reobrir el trànsit. D'aquesta manera, l'operatiu habitual de neteja de l'asfalt on es produeix l'accident es va acabar allargant tres hores, des de les deu del matí fins a la una del migdia.

D'altra banda, segons va informar el Servei Català de Trànsit, la policia autonòmica va desviar la circulació per l'interior de Sant Julià de Ramis.

En l'operatiu van participar dues dotacions de Bombers de la Generalitat i el cos dels Mossos d'Esquadra.