25 de novembre de 2008
25.11.2008

Adif inverteix 102.000 ? per modernitzar l'estació de tren de Riudellots de la Selva

Es construirà una nova marquesina a l'andana principal i una rampa d'accés per a discapacitats

25.11.2008 | 01:00
La inversió suposarà una modernització de tota l´estació de tren.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha adjudicat les obres de millora de l'estació de tren de Riudellots de la Selva, de la línia Barcelona - Portbou, que rep més de 16.000 viatgers cada any amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei als viatgers.
Els treballs de modernització més significatius es concentraran a la zona de les andanes, on es construirà una marquesina-refugi de formigó a l'andana principal i també es rehabilitarà l'existent en la segona andana. A més, es construirà una rampa d'accés des de la zona destinada a aparcament per a facilitar el pas a les persones amb dificultats de mobilitat.
La inversió dels treballs és de 102.000 euros i, a més d'aquestes accions, també es rehabilitarà la façana de l'edifici de viatgers i se'n renovarà la coberta i les cornises. Finalment, es demolirà un edifici annex que no s'utilitza.
Pel que fa als entorns de l'estació, es sanejaran i s'adequarà la vegetació a més de rehabilitar els tancaments. Els treballs es complementaran amb millores en el paviment i operacions d'ofici de paleta i pintura. En la mateixa línia ferroviària que va de Barcelona a Portbou, Adif està modernitzant altres estacions com ara les de Flaçà i Caldes de Malavella, ha finalitzat la de l'estació de Colera i també ha adjudicat la de millora de l'estació de Sant Jordi Desvalls.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema