Deu persones han estat detingudes en el marc d'una operació que continua oberta per diversos robatoris que han tingut lloc en les últimes setmanes a la zona comercial de Sant Mori d'Empuriabrava. Es coneix que dues ja han estat detingudes i el jutge ha ordenat el seu ingrés a presó, mentre que una tercera ha ingressat a un centre psiquiàtric.

Aquestes tres persones van ser detingudes en un treball conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la policia local. Diversos indicis, entre ells les empremptes dactilars que van deixar en accedir a les botigues, van permetre posteriorment identificar i efectuar les nombroses detencions. Els Mossos han informat que a banda d'aquests tres, hi ha set persones més que han estat detingudes en el mateix operatiu i que no se'n descarten més perquè continua en marxa.

Des de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries han destacat la col·laboració entre la policia local i els Mossos d'Esquadra per poder aclarir els fets. En aquest sentit, l'alcalde, Salvi Güell (ERC), ha manifestat que "la bona coordinació matinguda" "ha estat clau per localitzar aquests presumptes delinqüents" que no són veïns del municipi.

Divendres de la setmana vinent està prevista una reunió entre la policia local, els Mossos d'Esquadra i l'Associació Tot Comerç per tal de tractar aquest i altres temes relacionats amb el comerç i la seguretat ciutadana.