La policia es troba darrere les passes del conductor que el passat dimecres a la nit va atropellar un menor que circulava en ciclomotor en un encreuament de la població de Platja d'Aro i va fugir sense socórrer-lo. La víctima, veïna de Castell d'Aro i de 16 anys, va haver de ser atesa pels serveis sanitaris i pateix ferides greus en el braç esquerre.

Els informes policials de la investigació indiquen que el conductor del cotxe circulava a més velocitat de la permesa i no es va aturar malgrat que així ho indicaven els senyals ja que no tenia preferència al carrer al qual s'incorporava. La policia ha obert diligències per un delicte d'imprudència amb el resultat de lesions greus. No li impunten el delicte d'omissió del deure de socors perquè hi havia gent al voltant, segons fonts de la investigació. En la recerca hi participa el grup especial de recerca de vehicles fugits dels Mossos d'Esquadra i policies locals del voltant, i les fonts han manifestat que la detenció del conductor serà imminent.

L'accident va tenir lloc el passat dimecres cinc minuts abans de les deu de la nit a l'encreuament de l'avinguda Luxemburg amb la d'Estrasburg. El vehicle, un Audi TT de color blau metal·lizat, segons han informat fonts de la investigació, circulava per l'avinguda Estrasburg en direcció a Doctor Flèming.

A la cruïlla amb l'avinguda de Luxemburg, el conductor, un home, segons testimonis, no va respectar els senyals de parar i va embestir el ciclomotor -que anava en direcció cap al centre i tenia preferència de pas- per la part de darrere. Com a conseqüència de l'impacte, el motorista va sortir llançat cap amunt i va caure a sobre del capó del cotxe, sense que el conductor reduís la marxa i escapant-se del lloc. Afortunadament, la víctima portava el casc, tot i que va patir lesions greus en el braç esquerre.

La col·laboració dels testimonis en la descripció del vehicle és una de les claus de la investigació ja que els Audi TT de color blau metal·litzat no són gaire corrents, fet que ha permès dirigir ràpidament la recerca del responsable.