25 de novembre de 2008
25.11.2008

Viladamat posa avui a debat el projecte del parc eòlic de Ventalló

La Generalitat i
Endesa assistiran a una taula rodona per informar sobre el projecte

25.11.2008 | 01:00
Un muntatge de Salvem el Terraprim mostrant com quedaria el parc.

Viladamat posarà a debat avui el projecte del parc eòlic de la serra de Ventalló en una taula rodona on ha aconseguit reunir tots els sectors implicats i també els opositors per tal que els veïns disposin del màxim d'informació possible per valorar la seva necessitat. Endesa Cogeneración y Renovables i la Generalitat seran presents al debat que se celebrarà a partir de les set de la tarda al local social.
El Cap d'Energies Renovables de l'Institut Català d'Energia, Francesc Vidal, serà el representant de la Generalitat. Intervendran també com a responsable de l'Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació Magda Casamitjana. Des de l'empresa s'ha anunciat la participació del Director Territorial d'Endesa, José Enrique Pueyo, el responsable de l'estudi d'impacte ambiental, Santiago Marín, i el de Projectes de promoció Ecòlica d'Enesa, Marcós Fusté. També hi assistiran membres de la Plataforma Salvem el Terraprim i de Salvem l'Empordà. Una vegada acabada l'exposició per part de tots els membres de la taula es donarà un torn de paraules al públic assistent perquè pugui preguntar els dubtes i aclariments que considerin necessaris.
Des de l'Ajuntament sempre han defensat la necessitat de conèixer amb detall els beneficis i inconvenients de la instal·lació del parc eòlic a la serra de Ventalló abans de posicionar-se.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema