L'Ajuntament de Blanes va aprovar dilluns el pla especial urbanístic que permetrà l'ampliació de les instal·lacions de l'escola Santa Maria de la vila. Aquest fet suposarà que en els actuals terrenys del col·legi, en un costat on hi ha patis, s'hi pugui ampliar el centre.

Aquest fet, segons el regidor d'Urbanisme, Carles Gibert (CiU), "suposarà una millora de l'espai i els serveis", ja que es tracta d'un espai de 2.900 metres quadrats on s'instal·larà un pavelló per a realitzar-hi tota mena d'activitats, remarca l'edil d'urbanisme.

Aquesta ampliació però, no representa que l'escola s'ampliï per acollir-hi més alumnes, és a dir, no s'edificaran noves aules escolars, remarcava Gibert, sinó que el centre tindrà més recursos i, per tant, donarà molts més serveis al seu alumnat.

El pla especial urbanístic per a la concreció de la titularitat i ordenació de l'equipament del col·legi Santa Maria de Blanes es va aprovar dilluns en el ple municipal ordinari per unanimitat de tots els grups que conformen el consistori blanenc (PSC, PDB, CIU, ERC, ICV-EUIA i PP).

El col·legi Santa Maria de Blanes escolaritza actualment alumnes d'infantil, primària i secundària de la població i està situada al centre de la vila de Blanes.