El municipi de Calonge i Sant Antoni és un cas estrany dins dels pobles del litoral de la Costa Brava -possiblement compartit amb Palamós- ja que no té cap discoteca. I sembla que encara es tardarà un temps abans que se n'hi obri una. El ple de l'Ajuntament de Calonge votarà avui la suspensió "de l'atorgament de llicències d'activitats, sobre discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacles, cafè teatre, cafè concert i les llicències d'obres que s'hi vinculin".

Aquest passat estiu un empresari va mostrar el seu interès per obrir una discoteca al municipi, concretament al Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge. El govern, però, abans de concedir la llicència per desenvolupar l'activitat vol ordenar-la i amb la suspensió de la concessió de llicències, obrir un període de temps per estudiar si hi ha algun espai dins del municipi que pugui ser adequat per encabir-hi aquesta activitat.

L'alcalde, Jordi Soler, ha manifestat que la voluntat de la suspensió no és tallar qualsevols possibilitat d'obrir una discoteca al municipi, sinó obrir un termini d'anàlisi i de reflexió per veure si l'activitat de discoteca és possible dins del municipi i en quins termes, és a dir, si seria factible i en quins espais s'ubicarien i de quina manera.