El restaurador de Palol de Revardit, Pere Mià, ha portat la seva insistent protesta a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i també s'ha manifestat davant el Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Després d'haver-se passejat per totes les institucions gironines -fins i tot es va crucificar davant l'edifici dels jutjats de Girona- demanant la condonació de la multa que Treball li va posar per no tenir un treballador del seu restaurant assegurat, Pere Mià (autobatejat com a Rei del Rostit) va personar-se dilluns a Barcelona i, guarnit amb el barret d'aram i la túnica que l'abriga en totes les seves manifestacions, va insistir a demanar una modificació de la sentència que l'obliga al pagament de 21.000 euros.

La base de la condemna està en el fet que el jutjat no considera que entre Mià i un treballador seu hi hagués relació familiar. El Rei del Rostit, en canvi, posa de manifest que aquest treballador fa 27 anys que conviu amb una germana seva i que, per tant, no toca que li apliquin el règim general de la Seguretat Social.