El conductor que el passat 19 de novembre va atropellar a Platja d'Aro en saltar-se un stop un menor de 16 anys que circulava en un ciclomotor i va fugir sense auxiliar-lo es va entregar aquest dimarts. Els agents de la Policia Local ja tenien localitzada la vivenda del sospitós gràcies a una trucada anònima, que va identificar el vehicle del conductor fugat, un Audi TT blau metal·litzat i amb danys al lateral dret del davant. A més, segons fonts policials, aquesta persona va comprovar com la nit del xoc, el conductor del vehicle conduïa nerviós.

La trucada va ser dimarts i els agents es van desplaçar fins on l'anònim havia informat que havia aparcat l'Audi TT, en un aparcament comunitari de Platja d'Aro, i on residia temporalment el conductor. Quan hi van anar els agents, no hi havia ni el cotxe ni el conductor, de manera que es va donar l'avís a les patrulles.

La recerca es va acabar quan a les sis de la tarda el conductor es va entregar acompanyat per un advocat. Se li imputa un delicte de lesions per imprudència greu i el cotxe va quedar precintat com a mesura cautelar per poder-lo inspeccionar.