La Policia Municipal de Palafrugell ha detingut quatre persones, tres homes i una dona, que es van desfer d´una bossa amb 21 grams de cocaïna quan fugien dels agents municipals, que els van perseguir pel municipi i finalment els van enxampar quan tot just havien abandonat la bossa enmig d´uns cotxes aparcats al carrer. Els fets van tenir lloc la matinada d´ahir i la detenció va tenir lloc després d´una persecució en cotxe pels carrers del municipi.

Cap a les quatre del matí, una patrulla de Policia Municipal van localitzar un vehicle que va aixecar sospites i se´l va intentar aturar. El conductor va fer cas omís de l´alto i va fugir, cosa que va desencadenar una persecució que va acabar a l´avinguda Generalitat, on van ser interceptats per una altra patrulla d´agents municipals.

Els quatre ocupants del vehicle, en veure´s enxampats, es van intentar desfer d´una bossa tirant-la enmig dels cotxes estacionats al carrer. Els agents la van recuperar i van comprovar que dins hi havia 21 grams de cocaïna. Als quatre detinguts, tres de nacionalitat espanyola i un d´origen magrebí, se´ls imputa un delicte contra la salut pública. Els quatre detinguts són dos germans, un home i una dona, de 32 i 28 anys, residents a Palamós, un altre home de 45 anys veí de Sant Feliu de Guíxols i un noi magrebí de 23 anys, i amb residència a Palafrugell.