Un nen de sis anys ha mort el matí d'aquest diumenge en un incendi quan estava sol a casa seva a Lloret de Mar al voltant de les set del matí, al número 125 de l'avinguda Vila de Blanes, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El foc s'ha originat de forma fortuïta i només ha afectat aquest immoble, per la qual cosa no ha calgut desallotjar més veïns. Els agents estan investigant el cas i intenten localitzar els pares del nen, que no eren a casa en el moment del sinistre. Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre l'infant, que hauria mort per inhalació de fum.

Els Bombers de la Generalitat han treballat al lloc del sinistre fins al voltant de les deu del matí. Es dóna la circumstància que, hores abans, també s'havia declarat un altre incendi a Lloret de Mar. En aquesta ocasió ha estat en una casa situada al carrer Torrentó, 41, en ple centre de la vila. A causa del foc, provocat per un matalàs que s'ha incendiat, una persona ha quedat intoxicada i ha estat traslladada a l'Hospital de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort del menor. Cap a les set del matí, els Mossos han rebut l'avís de l'incendi, que s'hauria originat de forma fortuïta. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat, a part d'efectius de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de la Selva Litoral, efectius de la Policia Local de Lloret de Mar, cinc dotacions dels Bombers, que han finalitzat el servei a quarts de 10 del matí; i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques que han atès l'infant, que hauria mort per la inhalació de fum. Segons els Mossos, no ha calgut desallotjar cap veí de l'edifici.